I juni kommer nye film og serier på Netflix Danmark, og nogle af dem er gyser-relaterede. Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i juni 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

The Gift

Premiere 1. juni 2017
Et ægtepar får vendt op og ned på deres liv, da ægtemandens gamle skole-“kammerat” begynder at dukke op med mærkelige gaver og forfærdelige hemmeligheder fra fortiden.

Dreamcatcher

Premiere 1. juni 2017
Baseret på Stephen Kings bog af samme navn. Fire kammerater udfører en heltemodig gerning og forandres af de kræfter, de får. Flere år senere fanges de i en ildevarslende storm.

Lens

Premiere 1. juni 2017
En ægtemand, som er besat af webcams og voyeurisme, kommer i vanskeligheder, da en fremmed prøver at tvinge ham til at overvære et selvmord.

Lucid Dream

Premiere 2. juni 2017
Efter at have ledt efter sin bortførte søn i tre år forsøger en ulykkelig far at finde frem til sit barn gennem livagtige drømme.

Headshot

Premiere 3. juni 2017
Da en ung mand vågner af koma, begynder han langsomt at huske noget om brutal vold, der bringer hans – og lægens – liv i fare.

Hypersomnia

Premiere 8. juni 2017
En skuespillerinde, som øver sig til en forestilling om menneskehandel, begynder at genopleve skræmmende scener, der kan være drømme – eller en alternativ virkelighed.

The 9th Life of Louis Drax

Premiere 8. juni 2017
Da et fald fra en klippe sender ulykkesfuglen Louis i koma, begynder en læge at mistænke, at overjordiske kræfter står bag.

Shimmer Lake

Premiere 9. juni 2017
Denne sorthumoristiske thriller-krimiserie fortælles baglæns og følger en lokal sherif på jagt efter tre mistænkte bankrøvere. Den ene er hans bror.

Population 436

Premiere 14. juni 2017
En mand, der skal undersøge, hvorfor Rockwell Falls har haft det samme indbyggerantal, 436, i mere end et århundrede, fortryder, at han har påtaget sig jobbet.

The Precipice Game

Premiere 15. juni 2017
En ubekymret, ung kvinde deltager sammen med sin kæreste i en skattejagt på et krydstogtsskib, men ender hurtigt i en kamp for sit liv, da spillet udvikler sig.

Sinister 2

Premiere 20. juni 2017
Courtney Collins og tvillingerne Zach og Dylan er på flugt fra deres voldelige eksmand og far. De har søgt tilflugt i en forladt gård med en mørk fortid. Samtidig ankommer en privatdetektiv, der leder efter spor i en uafsluttet sag om en myrdet familie. Han er overbevist om, at gården er stedet hvor ånden, Bughuul, igen vil manifestere sig, og han planlægger at brænde huset ned for at forhindre et nyt rædselsscenarie. Men hvad Courtney og detektiven ikke ved er, at Bughuuls fodsoldater, spøgelsesbørnene, allerede har godt fat i den letpåvirkelige Dylan, og har vist ham deres uhyggelige ’home movies’ med en række mord på familier på præcis samme gård. Nu er det kun et spørgsmål om tid, før Bughuuls vanvittige ondskab igen bryder løs…

XX

Premiere 22. juni 2017
Denne antologi bestående af fire, korte gyserfilm fortæller historier, der indeholder nogle traditionelle temaer, men som alle er vist ud fra et kvindeligt synspunkt.

Okja

Premiere 28. juni 2017
En rar kæmpe og pigen, der opfostrede hende, er fanget i krydsild mellem dyreaktivisme, økonomisk grådighed og videnskabelig etik. Instrueret af Joon-ho Bong (Snowpiercer, The Host, Mother, Memories of Murder). Læs vores anmeldelse af Okja på Heavenofhorror.com >

Total Recall (2012)

Premiere 28. juni 2017
Selvom Douglas Quaid lever et tilsyneladende tilfredsstillende liv med et fast job og en lækker kone, så savner han noget. Derfor beslutter han sig for at opsøge et Recall-center, hvor man kan få implanteret minder om et andet liv. Men noget går helt galt, og pludselig står Quaid i et baghold og beskyldes for at være spion. Hele den verden han kender, ramler ned om ørene på ham, og snart er han på flugt fra en gruppe agenter, inklusiv hans egen kone, der alle vil have ham elimineret.

Gypsy – Sæson 1

Premiere 30. juni 2017
Naomi Watts spiller hovedrollen i den psykologiske thriller-serie om terapeuten Jean Holloway, som indleder intime og farlige forhold med personer fra sine patienters liv.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg