Tony og Ridley Scott har angiveligt sagt god for, at Rinsch instruerer, men 20th Century Fox ønsker noget ganske andet. De ønsker ikke at give ”go” til endnu en film i Alien franchisen uden Ridley ved roret. 
Der skulle desuden være yderligere komplikationer i form af, at Rinch rygtes at være kæreste med Ridley Scott’s datter, Jordan (noget som hverken farmand Scott eller Rinsch har ønsket at kommentere).
Studiet og brødrene Scott planlægger at vende tilbage til det oprindelige koncept, hvor der kun er én alien og en ny version af Ripley karakteren, der er blevet bragt til live af Sigourney Weaver i de fire foreløbige Alien film. 
Kilde: Entertainment Weekly, Cinema Blend og SciFiCool.com

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg