:: Anmeldelse ::

Det her er kult og kitch af bedste skuffe fra horror genren! Filmen er godt nok ikke helt ny længere, da den havde premiere på Sundance allerede tilbage i januar 2007, var på diverse horror festivaler i 2007/2008 med amerikansk DVD premiere for et år siden. Men da den først udkom på DVD herhjemme for 1½ måned siden, så fortjener den bestemt omtale her på sitet.

Der er en god portion humor – dejlig sort og uhæmmet – i denne film, og stereotyperne får lov at udfolde sig på den rigtig kantede måde. Heldigvis forstår castet også at få det optimale ud af deres karakterer, og især hovedrolleindehaveren, Jess Weixler, leverer et fantastisk portræt af en meget anderledes pige.

Vær dog advaret, som mand vil du formentlig opleve fantomsmerter og genoverveje et one-night-stand, når du har set, hvad nogle kvinder kan gemme på. Men tag skridtbeskytteren på, spis for Guds skyld ingen hotdogs til denne film, og nyd den.

:: Heaven of Trivia ::

Weixler og Hensley vandt en pris til Spike TV’s 2008 Scream Awards for “Most Memorable Mutilation” – nemlig “Penis Bitten Off By Vagina With Teeth”.

Fakta

(Originaltitel: Teeth)

DVD: 28-04-2009
Genre: Gyser / komedie
Instr.: Mitchell Lichtenstein
Medv.: Jess Weixler, John Hensley, Josh Pais, Hale Appleman, m.fl.
Land: USA, 2007

Forfatter