Ramis ser meget optimistisk på, at det nok vil blive med Bill Murray og Ernie Hudson tilbage i deres vante roller igen: "Alle siger, de vil gøre det, de har alle sagt, de vil gøre det. Ingen har underskrevet noget endnu – vi har ikke underskrevet noget – men der er ånden af villighed i luften", siger Ramis. 
I sidste uge blev Ivan Reitman udspurgt af MTV om sit engagement i projektet, men Ramis er ikke så sikker på, at Reitman ønsker at instruere den nye film, selvom det naturligvis er for tidligt at sige. "Jeg tror ikke, han vil, jeg er ikke sikker på, at jeg ønsker at instruere. Det er bare en masse åbne spørgsmål. Indtil vi ser et manuskript, tror jeg ikke, at nogen egentlig ved, hvad de mener om det. Alle er åbne for at gøre det, det er det vigtigste, det er, hvad der får det til at bevæge sig fremad." 
Han bekræftede dog, at det vil være et yngre cast iført rygsække og udstyr, hvor det oprindelige cast fungerer som mentorer for dem. "Oh, yeah. Der vil være nye Ghostbusters. Det handler ikke om os, der kører rundt. Vi vil bringe nye folk på banen."