Ramis ser meget optimistisk på, at det nok vil blive med Bill Murray og Ernie Hudson tilbage i deres vante roller igen: "Alle siger, de vil gøre det, de har alle sagt, de vil gøre det. Ingen har underskrevet noget endnu – vi har ikke underskrevet noget – men der er ånden af villighed i luften", siger Ramis. 
I sidste uge blev Ivan Reitman udspurgt af MTV om sit engagement i projektet, men Ramis er ikke så sikker på, at Reitman ønsker at instruere den nye film, selvom det naturligvis er for tidligt at sige. "Jeg tror ikke, han vil, jeg er ikke sikker på, at jeg ønsker at instruere. Det er bare en masse åbne spørgsmål. Indtil vi ser et manuskript, tror jeg ikke, at nogen egentlig ved, hvad de mener om det. Alle er åbne for at gøre det, det er det vigtigste, det er, hvad der får det til at bevæge sig fremad." 
Han bekræftede dog, at det vil være et yngre cast iført rygsække og udstyr, hvor det oprindelige cast fungerer som mentorer for dem. "Oh, yeah. Der vil være nye Ghostbusters. Det handler ikke om os, der kører rundt. Vi vil bringe nye folk på banen."

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg