Snart er ventetiden forbi på Peter og Michael Spierig’s opfølgning til gyseren ’Undead’. Deres vampyr-horror film ’Daybreakers’ rammer de amerikanske biografer 8. januar 2010.

Nu har Lionsgate frigivet den første poster for filmen, der medvirker stjernerne Ethan Hawke, Sam Neill, Willem Dafoe, Claudia Karvan, Michael Dorman, Vince Colosimo!

Året er 2016, og der er gået 10 år siden en sygdom forvandlede almindelige mennesker til vampyrer, som er afhængige af menneskeblod for at overleve. Da den menneskelige race nærmer sig udryddelse og vampyrernes voksende befolkning bliver mere desperate efter blod, går en gruppe af oprørere til kamp for at redde de sidste rester af menneskeheden. 

Det vides endnu ikke, om filmen kommer i de danske biografer.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg