Vores gode venner hos MovieZoo har været så søde at sponsorere et gavekort på 500 kr. til én heldig vinder, som så kan købe nogle af de gysere (eller andre film), han/hun mangler i sin samling.

For at vinde gavekortet, skal du blot svare på et enkelt spørgsmål. Og hvis du har lyst til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, skal du også være meget velkommen til det – det er dog ikke et krav. ;o)

Held og lykke!

Deltag her

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.