Variety skriver, at Matt Damon skal medvirke i thrilleren ‘Hereafter’, som Clint Eastwood skal både instruere og producere – Steven Spielberg og Frank Marshall er også ombord som med-producere!
Plottet for filmen er indtil videre holdt hemmeligt af Warner Bros., men de lader os dog vide, at det er en thriller i stil med ’Den sjette sans’. Den Oscar-nominerede Peter Morgan (’Frost/Nixon’) har skrevet manuskriptet.
Filmoptagelserne begynder her i efteråret, så filmen forventes at få premiere i løbet af 2010.
Vi følger filmen og holder jer opdateret…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg