Efter ‘District 9’ holder man selvfølgelig mere øje med det sydafrikanske filmmarked, og nu er en ny indie horrorfilm på vej.

To overlevende, der ikke er villige til at besvare spørgsmål, er de eneste spor myndighederne har ved en bølge af angreb, der har ramt Sydafrika. Der er mere end 25.000 mord i Sydafrika hvert år. Dette er historien om 4 af dem.‘The Unforgiving’ er skrevet og instrueret af Alastair Orr og produceret af Kamakazi Pictures. Den lokale Counter-Strike spiller Ryan “Ach3” Macquet spiller en af de bærende roller sammen med blandt andre Claire Opperman, Craig Hawks og Michael Thompson.

Du kan følge filmens udvikling på dens Facebook side:
http://www.facebook.com/pages/The-Unforgiving/182824761184

Se filmens officielle website på www.theunforgiving.co.za

Filmen har premiere i Sydafrika maj 2010. Se traileren samt nogle billeder længere nede.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.