‘Red Riding Hood’ skulle være en variation af ‘Twilight’. Dvs. en kærligheds-trekant, hvor vampyrene er skiftet ud med varulve.

Thrilleren ‘Red Riding Hood’ instrueres af Catherine Hardwicke, som lavede den første (og efter vores mening den bedste) ‘Twilight’-film. Filmens manuskript er skrevet af David Johnson (Orphan) og Leonardo DiCaprio’s Appian Way producerer filmen. Den har premiere i USA 11. marts 2011, mens vi i Danmark må vente til 31. marts 2011.

Skuespillerne består bl.a. af Amanda Seyfried, Shiloh Fernandez, Max Irons, Michael Hogan, Julie Christie, Lukas Hass, Gary Oldman m.fl.

I “Red Riding Hood,” spiller Seyfried Valerie, en smuk ung kvinde splittet mellem to mænd. Hun er forelsket i en dyster outsider, Peter (Shiloh Fernandez), men hendes forældre har arrangeret for hende at gifte sig med den velhavende Henry (Max Irons). Uvillige til at miste hinanden, Valerie og Peter planlægger at køre væk sammen, når de erfarer, at Valerie storesøster er blevet dræbt af varulv at prowls den mørke skov omkring deres landsby. I årevis har folk opretholdt en usikker våbenhvile med Dyret, der tilbyder væsen en månedlig dyr offer. Men under en blodrød måne, ulven har forøgede indsatsen ved at tage et menneskeliv. Sultne efter hævn, ringe til folk på berømte varulv jæger, til Fader Solomon (Gary Oldman), hjælpe dem med at dræbe ulven. Men Salomos ankomst bringer utilsigtede konsekvenser, da han advarer om, at ulven, som tager menneskelig form for dag, kunne være en af dem. Som dødstallet stiger med hver måne, Valerie begynder at formode, at varulv kunne være nogen hun elsker.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg