Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i august 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i august 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i august 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Come Play

Premiere den 1. august 2022

En ensom dreng ønsker sig en ven og søger trøst i sin tablet. Her møder han et mystisk væsen, der vil føre en dyster drøm ud i livet.

Læs vores COME PLAY anmeldelse >

Cosmic Sin

Premiere den 1. august 2022

Året er 2524, og en vanæret pensioneret general bliver kaldt tilbage i kamp for at undgå en intergalaktisk krig mod en en flåde af rumvæsener.

When the Bough Breaks

Premiere den 1. august 2022

I desperation over at få et barn ansætter et succesrigt par en tilsyneladende ideel rugemor. Men de indser snart, at deres nye gæst er sindsforvirret og farlig.

Læs vores WHEN THE BOUGH BREAKS anmeldelse >

Endless Night

Premiere den 3. august 2022

For at undslippe det monotone liv i forstaden bliver en sky 17-årig ven med en flok teenagere, som tager et stof, der gør, at de kan drømme, mens de er vågne.

Læs vores engelske ENDLESS NIGHT anmeldelse >

Godmorgen, Veronica: Sæson 2

Premiere den 3. august 2022

Mens hun leder efter en voldsmand, opdager en underbenyttet betjent et ægtepar med en frygtelig hemmelighed – og den sammensværgelse, der skjuler den.

The Sandman: Sæson 1

Premiere den 5. august 2022

Efter mange år som fange drager Morpheus – drømmenes konge – ud på en rejse gennem flere verdener for at finde det, der blev stjålet fra ham, og genskabe sin magt.

Læs vores THE SANDMAN anmeldelse >

I Just Killed My Dad

Premiere den 9. august 2022

Anthony Templet skød sin far og benægtede det aldrig. Men årsagen er kompleks og trækker tråde langt ud over en enkelt familie.

Læs vores engelske I JUST KILLED MY DAD anmeldelse >

Locke & Key: Sæson 3

Premiere den 10. august 2022

Den tredje og sidste sæson af Joe Hill-serien.

School Tales The Series

Premiere den 10. august 2022

Ubeskrivelige rædsler strejfer rundt i gymnasiets gange i denne antologi med spøgelseshistorier instrueret af erfarne thailandske gyserinstruktører.

Læs vores engelske SCHOOL TALES anmeldelse >

Day Shift

Premiere den 12. august 2022

En vampyrjæger fra L.A. har en uge til at finde pengene til sit barns skole og tandbøjle. Men at tjene til livets ophold i disse tider kan komme til at koste ham livet.

Læs vores DAY SHIFT anmeldelse >

A Model Family – Sæson 1

Premiere den 12. august 2022

Efter uforvarende at have stjålet penge fra et kartel bliver en lærer på fallittens rand nødt til at redde sin hårdt trængte familie ved at arbejde som narkokurer.

Læs vores engelske A MODEL FAMILY anmeldelse >

The Craft: Legacy

Premiere den 15. august 2022

High school-elever med overnaturlige evner laver en heksecirkel men har problemer med at styre deres mørke kræfter i denne efterfølger til kultklassikeren.

Læs vores THE CRAFT: LEGACY anmeldelse >

Alma / The Girl in the Mirror (2022)

Premiere den 19. august 2022

Da Alma mister hukommelsen i en bizar ulykke, der koster de fleste af hendes klassekammerater livet, forsøger hun at optrevle, hvad der skete den dag – og hvem hun er.

Læs vores ALMA anmeldelse >

Echoes (miniserie)

Premiere den 19. august 2022 

De enæggede tvillinger Leni og Gina har i hemmelighed byttet identitet i årevis. Men da den ene søster forsvinder, begynder begges liv at falde fra hinanden.

Læs vores ECHOES anmeldelse >

Kleo: Sæson 1

Premiere den 19. august 2022 

Efter Berlinmurens fald beslutter en tidligere østtysk spion at finde ud af, hvem der forrådte hende og hvorfor – og hun bruger sine dødbringende evner til at hævne sig.

Læs vores engelske KLEO anmeldelse >

Hel / This is Hel

Premiere den 22. august 2022 

Turister forsvinder fra en afsidesliggende polsk halvø, hvilket får de lokale til at mistænke en amerikansk forfatter. Men sandheden er mere grum.

John McAfee på flugt / Running with the Devil: The Wild World of John McAfee

Premiere den 24. august 2022 

Denne dokumentar viser med rå, afslørende optagelser og interviews nye aspekter af teknologipioneren John McAfees vilde liv på flugt.

Læs vores engelske anmeldelse af RUNNING WITH THE DEVIL >

Kærlighed for voksne

Premiere den 26. august 2022 

Den hårfine grænse mellem kærlighed og had bliver livsfarlig, da en dame opdager sin mands affære — og de tager begge ekstreme midler i brug for at få, hvad de vil have.

Læs vores anmeldelse af KÆRLIGHED FOR VOKSNE >

Monster Hunter

Premiere den 29. august 2022 

En sandstorm sender kaptajn Artemis og hendes enhed ind i en fjendtlig verden, hvor de møder enorme monstre, der er immune over for deres våben.

I Came By

Premiere den 31. august 2022 

En graffitikunstner går efter elitens boliger og afslører en dyster hemmelighed i en skjult kælder. Det udløser en række begivenheder, der bringer hans nærmeste i fare.

La jefa / Under Her Control

Premiere den 31. august 2022 

En ambitiøs ung kvinde laver en usædvanlig aftale sin karismatiske chef. Men da tvivlen melder sig, er det måske for sent at bakke ud.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.