Horror på Netflix i juli 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i juli 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af juli 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i juli 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Unsolved Mysteries: Bind 1 (2020)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

Sande historier om gådefulde forsvindinger, chokerende mord og paranormale hændelser er drivkraften bag denne fængslende genindspilning af den ikoniske dokumentarserie. Reboot af dokumentarserien, der kørte fra 1987 til 2010.

Læs vores anmeldelse af Bind 1 >

Domino (2019)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

Domino handler om en politimand i København, der søger retfærdighed, efter hans partner bliver myrdet. En krimi-thriller af Brian De Palma.

Læs vores anmeldelse af DOMINO her >

The Autopsy of Jane Doe (2016)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

En far og søn arbejder som ligsynsmænd og modtager en dag et mystisk drabsoffer uden oplagt dødsårsag. Da de forsøger at identificere den smukke unge “Jane Doe”, opdager de en række bizarre spor, der er nøglen til hendes skrækkelige hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse her >

Wrecked (2010)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

En mand vågner op neden for en stejl klippe efter en bilulykke. Han er kommet til skade, hans ben er fastklemt, og han kan ikke huske, hvem han er, eller hvordan han er havnet der. Hans eneste selskab er en skrattende radio, der beretter om et voldeligt bankrøveri, der er gået galt – og et lig på bagsædet med en pung, der identificerer ham som en af bankrøverne. Da manden forlader bilvraget, bliver han nødt til at sætte sin lid til sine urinstinkter og bruge, hvad han kan finde i vildnisset for at overleve. Han stilles over for mange udfordringer og tvinges til at finde ud af, hvem han faktisk er og i sidste instans tage konsekvenserne af dette.

Læs vores anmeldelse af WRECKED >

A Simple Favor (2018)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

A Simple Favor følger Stephanie, en blogger, der forsøger at afdække sandheden bag sin nye veninde Emily’s pludselige forsvinden. Sammen med Emily’s mand Sean prøver Stephanie at finde frem til sandheden.

Læs vores anmeldelse af A SIMPLE FAVOR >

Kin (2018)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

Elijah er lidt af en rod, og hans far kæmper med at holde styr på knægten. Det bliver ikke bedre, da hans storebror Jimmy bliver prøveløsladt, for Jimmy sidder i gæld til en lokal gangster, og snart er de to brødre begge rodet ind i noget snavs. Så falder Elijah over noget mystisk: Et meget kraftfuldt våben, der helt åbenlyst ikke er fra denne verden. Snart er brødrene på flugt fra både gangstere og mystiske agenter, der vil have fat i våbnet.

Karppi / Deadwind: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

Blot få måneder efter et tragisk tab efterforsker kriminalbetjenten Sofia Karppi mordet på en kvinde, som har forbindelse til et byggefirma i Helsinki.

Case 39 (2009)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

En godtroende socialarbejder tager en 10-årig pige med hjem for at redde hende fra hendes forældre, men finder hurtigt ud af, at pigen skjuler noget.

Den røde drage (2002)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

Efter at have trukket sig tilbage bliver agent Will Graham kontaktet af FBI for at hjælpe med at finde en seriemorder kendt som “Tandfeen”. Han har tidligere fanget Hannibal Lecter, og for hurtigt at løse sagen søger han hjælp hos Dr. Lecter.

The Green Mile (1999)

Premiere på Netflix den 1. juli 2020

Da en fængselsvagt opdager, at en indsat på dødsgangen har særlige evner, forsøger han desperat at forhindre mandens henrettelse.

Warrior Nun: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 2. juli 2020

Efter at være vågnet i et lighus opdager en forældreløs teenager, at hun nu har superkræfter som den udvalgte Glorie-bærer for en hemmelig sekt af dæmonjagende nonner.

Læs vores anmeldelse af WARRIOR NUN >

Ju-On: Origins: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 3. juli 2020

Den klassiske japanske gyserserie Ju-On er faktisk baseret på virkelige begivenheder, der foregik over fire årtier – og virkeligheden er mere hårrejsende end fantasien.

Læs vores anmeldelse af JU-ON: ORIGINS her >

iZombie: Sæson 5 (2019)

Premiere på Netflix den 4. juli 2020

I sidste sæson oplever zombierne i Seattle en alvorlig mangel på mad. Major overtager styringen på Fillmore-Graves, og Livs skæbne hænger i en tynd tråd.

It del 2 (2019)

Premiere på Netflix den 6. juli 2020

27 år efter det skræmmende møde med Pennywise får medlemmerne af Tabernes Klub det opkald, de har frygtet, og må vende tilbage til Derry for at afslutte det, de startede.

Læs vores anmeldelse af IT del 2 >

Unfriended: Dark Web (2018)

Premiere på Netflix den 8. juli 2020

En gruppe unge i tyverne trækkes ind i et livsfarligt onlinespil efter at have logget på en stjålen bærbar computer.

Læs vores anmeldelse af Unfriended: Dark Web >

The Old Guard (2020)

Premiere på Netflix den 10. juli 2020

Fire udødelige krigere, som hemmeligt har beskyttet menneskeheden i århundreder, kommer i søgelyset pga. deres mystiske kræfter, netop som de opdager en ny udødelig.

Læs vores anmeldelse af THE OLD GUARD her >

De tolv: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 10. juli 2020

Tolv nævninge og helt almindelige mennesker med deres egne problemer skal afgøre sagen om en kvinde, der er anklaget for at have myrdet sin bedste ven og sin egen datter.

Læs vores engelske anmeldelse af DE TOLV / THE TWELVE >

Mørkt begær: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 15. juli 2020

En kvinde. Tre mænd. Hvem er ofrene, og hvem er de kriminelle? Under overfladen er intet, hvad det ser ud til at være.

Læs vores engelske anmeldelse af MØRKT BEGÆR / DARK DESIRE >

Event Horizon

Premiere på Netflix den 16. juli 2020

Da man modtager et signal fra et længe savnet rumskib, sendes et redningshold ud for at undersøge sagen, men de finder hurtigt ud af, at noget er galt.

Friday the 13th: Part 7: The New Blood

Premiere på Netflix den 16. juli 2020

Jason bliver sluppet fri fra sin våde grav i bunden af Crystal Lake af en telekinetisk teenager, der vendte tilbage til det sted, hvor hendes far angiveligt druknede.

Fatal Affair (2020)

Premiere på Netflix den 16. juli 2020

En advokat bliver fanget i en skræmmende kattens leg med musen, da en drink med en gammel ven fører til en besættelse, som bringer alle, hun elsker, i farezonen.

Læs vores anmeldelse af FATAL AFFAIR >

Cursed: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 17. juli 2020

I denne moderne udgave af legenden om kong Arthur drager teenageren Nimue sammen med lejesoldaten Arthur ud for at finde Merlin og give ham et gammelt sværd.

Læs vores anmeldelse af CURSED >

Mund til mund: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 17. juli 2020

I en brasiliansk kvægavlerby går de unge i panik, da de deres tilværelse trues af et udbrud af en smitsom sygdom, der overføres via kys.

Læs vores engelske anmeldelse af MUND TIL MUND (Kissing Game) >

Venom (2018)

Premiere på Netflix den 21. juli 2020

Som journalist har Eddie i årevis forsøgt at afsløre sandheden om den berygtede Life Foundation videnskabsmand, Carlton Drake (Riz Ahmed); en besættelse, der ikke alene har kostet ham sin karriere, men også forholdet til sin kæreste, Anne (Michelle Williams). Da et af Drakes eksperimenter, rumsymbioten Venom, forener sig med Eddies krop, får han pludselig utrolige superkræfter og dermed en unik mulighed for at gøre præcis, som han har lyst til. Den mørke, forvrængede og totalt uforudsigelige Venom, der lever på kanten af rent raseri, tvinger Eddie til at kæmpe for kontrol over de overjordiske evner, som han dog også finder både besynderligt magtkorrumperende og stærkt livsbekræftende. Men eftersom Eddie og Venom behøver hinanden for at få, hvad de hver især behøver, bliver de mere og mere sammensmeltede og efterhånden bliver det i stigende grad vanskeligt at se, hvor Eddie begynder og Venom slutter…

Læs vores anmeldelse af VENOM >

Signs: Sæson 1

Premiere på Netflix den 22. juli 2020

Da mordet på en ung kvinde minder om en årtier gammel uopklaret sag, må en ny politimester bryde tavsheden, der gennemsyrer en by i Uglebjergene.

Læs vores engelske anmeldelse af SIGNS >

Fear City: New York mod mafiaen – Miniserie

Premiere på Netflix den 22. juli 2020

Det var mafiaen, som styrede New York tilbage i 70’erne. Fra skaberne af Dont F**k With Cats kommer nu insiderhistorien om New Yorks mest magtfulde mafiafamilies storhed og fald, samt hvordan mafiaens gyldne æra endte. Oplev FBI’s sande magt gennem deres hær af undercoveragenter, og bliv vidne til aflytningerne, efterforskningen og den historiske Mafia Commission Trial, der ændrede alt og definerede en æra.

Læs vores engelske anmeldelse af FEAR CITY >

Offergaven / Offering to the Storm (2020)

Premiere på Netflix den 24. juli 2020

Amaia efterforsker flere mystiske tilfælde af spædbarnsdød og frygtelige ritualer. Imens er folk omkring hende i yderste livsfare. Tredje del af Baztán-trilogien.

Læs vores anmeldelse af OFFERGAVEN >

The Hater (2020)

Premiere på Netflix den 29. juli 2020

En ambitiøs ung mand begynder at arbejde på skyggesiden af de sociale medier med smædekampagner og finder ud af, at den virtuelle gift har fæle følger i virkeligheden.

Læs vores engelske anmeldelse af THE HATER >

The Umbrella Academy: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 31. juli 2020

Superhelte-søskendeflokken Hargreeves vender tilbage i sæson 2.

Get Even: Sæson 1

Premiere på Netflix den 31. juli 2020

Fire teenage-fjender går sammen om at hævne sig på deres mobbere, indtil de får skylden for en forbrydelse, de ikke begik. Vil de blive sure – eller få hævn?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg