Der har længe været snak i krogene om den kommende Martin Scorsese film ‘Shutter Island’, og forleden fik traileren premiere. Hvis filmen lever op til dens trailer, så kan vi godt begynde at glæde os. Meget! Det er Scorsese tilbage i den dystre ‘Cape Fear’-topform, så det er en visuel flot thriller med lækre horror elementer i stor stil. Se traileren længere nede på denne side.
‘Shutter Island’ er tætpakket med fantastiske skuespillere, hvor Scorcese’s wonderboy, Leonardo DiCaprio, er i spidsen for et hold, der også omfatter Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Patricia Clarkson og så et skandinavisk islæt i form af Max von Sydow.
Vi følger to U.S. Marshals (DiCaprio og Ruffalo), der er blevet kaldt ud til den afsidesliggende og golde ø, Shutter Island. Her skal de undersøge en kvindelig morders mystiske forsvinden fra øens fort-lignende sindssygehospital for kriminelle.
Filmen er baseret på en roman af Dennis Lehane, der også stod bag ‘Gone Baby Gone’ og ‘Mystic River’, så der er rigtig meget der taler for, at vi kan forvente noget ekstraordinært.

Traileren i HD kvalitet: http://www.apple.com/trailers/paramount/shutterisland/

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.