Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i maj 2018.

Listen over film og serier på Netflix i maj 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

SINISTER

Premiere 1. maj 2018
En forfatter af krimier baseret på virkelige hændelser finder en samling videobånd, der angiver, at der er begået en række brutale mord i det hus, han og familien bor i.

Læs vores anmeldelse >

I AM LEGEND

Premiere 1. maj 2018
Da en virus gør den menneskelige race til en flok blodtørstige mutanter, er videnskabsmanden Robert Neville civilisationens eneste håb.

TWIN PEAKS: FIRE WALK WITH ME

Premiere 1. maj 2018
I dagene op til den smukke Laura Palmers mystiske død bliver hun fanget i en spiral af narkomisbrug og farlig sex.

INCONCEIVABLE

Premiere 1. maj 2018
Et par, der forsøger at blive gravide, inviterer en kvinde med en mystisk fortid til at flytte ind hos sig. Men det er en invitation, de måske vil fortryde.

THE 100 – sæson 4

Premiere 1. maj 2018
Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.

MILLENNIUM trilogien

Premiere 1. maj 2018
Denne gribende trilogi starter med en efterforskning af en 40 år gammel uopklaret sag og slutter med en retssag om mord og regeringssammensværgelse

SOLACE

Premiere 1. maj 2018
En garvet FBI-agent (Jeffrey Dean Morgan) og hans unge, ambitiøse makker (Abbie Cornish) søger hjælp hos den excentriske, pensionerede analytiker doktor John Clancy (Anthony Hopkins) for at få opklaret en række mord. Clancys bemærkelsesværdige, intuitive evner, der udmønter sig i livagtige og foruroligende visioner, sætter ham på sporet afmorderen (Colin Farrell), men doktoren må snart sande, at hans synske evner blegner over for de kræfter, som denne handlekraftige morder besidder.

Læs vores anmeldelse af Solace >

DON’T SAY A WORD

Premiere 2. maj 2018
En New York-psykolog må hive gemmestedet for udbyttet af et bankrøveri ud af hukommelsen på en voldelig og katatonisk psykisk syg patient.

THE RAIN – sæson 1

Premiere 4. maj 2018
Civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

De håber alle, at søskendeparrets far er et sted derude med svar. Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil. Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt.

Læs vores anmeldelse af The Rain >

ANON

Premiere 4. maj 2018
Sal Frieland er betjent i en verden uden privatliv eller anonymitet. Alles liv spores og registreres af myndighederne, og kriminalitet eksisterer næsten ikke mere. Men da Frieland er i gang med at efterforske en række mord, støder han på en ung kvinde, som kun kendes som Pigen. Hun har ingen identitet, ingen historie, og hun er usynlig for politiet. Det går op for Sal, at dette måske ikke er enden på al kriminalitet, men tværtimod begyndelsen.

FAMILY BLOOD

Premiere 4. maj 2018
Ellie, en tidligere stofmisbruger, er lige flyttet til en ny by med sine to teenagebørn. Hun har kæmpet med at være ædru og er fast besluttet på at få det til at fungere denne gang, finde et stabilt job og deltage i hendes møder. Desværre kan nye venner, et nyt job og chancen for et nyt liv ikke holde Ellie på rette spor. Hendes liv ændrer sig, da hun møder Christopher – en anden slags misbruger – der tvinger datteren og sønnen til at acceptere en ny version af Ellie.

Læs vores engelske anmeldelse >

GHOSTBUSTERS (2016)

Premiere 5. maj 2018
De to seriøse forskere, Erin Gilbert og Abby Yates, samarbejder om at skrive en videnskabelig bog, der skal bevise, at der rent faktisk lever spøgelser overalt iblandt os. Bogen bliver rent faktisk udgivet, men afstedkommer ikke den store opmærksomhed. Ikke før et par år senere, da der sker noget meget, meget usædvanligt. På det tidspunkt er det lykkedes Erin at blive ansat som lærer på Columbia University, men da hendes kolleger opdager, at hun har været med til at skrive ’spøgelsesbogen’, bliver hun hånligt grinet ud af campus og den akademiske verden. I trods mod akademikernes selvfede snæversynethed finder Erin nu sammen med de to andre Ghostbuster prospects, Julian Holtzman og Patty Tolan. Sammen med deres hunky sekretær, Kevin, kaster de sig nu ud i det vildeste, sjoveste, men også lidt skræmmende eventyr i jagten på væsener, der ikke længere er af denne verden – men gerne vil udslette vores…

AJJI

Premiere 15. maj 2018
Da hendes barnebarn udsættes for et seksuelt overfald af en magtfuld mand, og retfærdigheden ikke sker fyldest, planlægger en fattig, svag og gammel kone en voldsom hævn.

CARGO

Premiere 18. maj 2018
Andy er inficeret med en morderisk virus efter en zombie-pandemi er udbrudt. Han er nu strandet i en øde del af Australien og har kun 48 timer til at finde en ny værge for sin lille datter, samt en måde han kan beskytte hende fra hans egen skiftende natur. Løsningen kan ligge hos en isoleret aboriginals stamme, men for at få adgang skal han bevise sig over for en ung indfødt pige, der er på sin egen tragiske søgen.

Læs vores anmeldelse af Cargo >

MOB PSYCHO 100 SÆSON 1

Premiere 22. maj 2018
Der findes en organisation, der indsamler espere til et nederdrægtigt formål. Men den kraftfulde, clairvoyante Mob, prøver bare at være hovedpersonen i sit eget liv.

EKSPERIMENTET / ALTERED STATES (1980)

Premiere 28. maj 2018
Harvard-fysiologen dr. Jessup vil bruge sig selv som forsøgsperson i et eksperiment, der skal udforske hidtil utestede, bevidsthedsudvidende stoffer. Sanseisolationen og meskalinen fører til kraftige hallucinationer, og efterhånden når virkningerne også det fysiske stadie med horrible konsekvenser.

RED RIDING HOOD (2011)

Premiere 28. maj 2018
Valerie er en smuk ung kvinde splittet mellem to mænd. Hun er forelsket i outsideren Peter, men hendes forældre har arrangeret et giftermål med den velhavende Henry. Valerie og Peter beslutter at stikke af sammen, men inden de når så langt, bliver Valeries storesøster dræbt af den varulv, der lusker rundt i mørket i skovene omkring byen. Indbyggerne har i årevis holdt bæstet på afstand ved at ofre et dyr hver måned, men under en blodrød måne har ulven udfordret indbyggerne ved at dræbe et menneske. Sulten efter hævn tilkalder indbyggerne den kendte varulvejæger Fader Solomon for én gang for alle at slå bæstet ihjel. Solomon fortæller, at varulven tager menneskelig form og reelt set kan være hvem som helst, og mens panikken breder sig i den lille by, opdager Valerie, at hun har et helt bestemt bånd til bæstet. Valerie bliver nu pludselig både mistænkt … og offer…

ZOMBIELAND

Premiere 30. maj 2018
Horror-komedien følger Columbus, som har gjort det til vane at løbe fra alt, der skræmmer ham. Tallahassee har til gengæld ingen angst. I en verden overrendt af zombier er disse to de perfekte overlevere.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.