Plottet er følgende:

Året er 1921. England er overvældet af tabet og sorgen fra 1. verdenskrig. En efterforsker med speciale i paranormale hændelser bliver hyret af en fjerntliggende kostskole for at undersøge en sag om en dreng, der går igen.

Nick Murphy har både skrevet og instrueret ‘The Awakening’, og i den medvirker bl.a. Rebecca Hall (The Town), Dominic West (300, Centurion), Imelda Staunton (Harry Potter, Vera Drakes hemmelighed) m.fl.

‘The Awakening’ har premiere 11. november i UK. Vi ved ikke hvornår den får premiere herhjemme, men Nordisk Film har indkøbt den ved Cannes Film Festivalen, så vi venter spændt.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg