‘Coldwater’ er instrueret af Dave Parker, som sidst stod bag kameraet på den lidt middelmådige ‘The Hills Run Red’ fra 2009. Denne gang har han lavet en psykologisk thriller, som handler om en mand, der passer hus – uden at vide, hvad/hvem der ellers gemmer sig i huset.

I filmen medvirker de relativt ukendte Ivan Djurovic (51), Rick Irwin (The Dead Hate the Living!), Sanny Van Heteren (Hellraiser: Revelations), James Duval (Donnie Darko) m.fl., og den er skrevet af Dave Parker og hovedrolleindehaveren Ivan Djurovic.

‘Coldwater’ får premiere til Big Bear Horro-Fi Film Festival, men vi skal nok holde øje med den på videomarkedet senere hen.

Følg også filmens Facebook-side.

Se det korte klip nedenfor – og hold øje med venstre, nederste hjørne.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg