Den ottende film i rækken af Saw-franchisen, Saw: Legacy, kommer i de danske biografer til efteråret!

Nordisk Film har valgt at sætte den kommende Saw-film på plakaten dagen før den amerikanske premiere. Nemlig den 26. oktober 2017.

Plottet til filmen er endnu ukendt. Men der er dukket nogle billeder op fra indspilningerne, hvor nogen har gravet Jigsaw’s grav op, som du kan se nedenfor. Billederne er dog ikke officielt bekræftet.

saw-8-set-1
saw-8-set-2

Brødrene Michael & Peter Spierig skal instruere Saw: Legacy. De har tidligere lavet bl.a. Daybreakers og Predestination, og så arbejder de også på en filmatisering om det mystiske Winchester Mystery House i San Jose.

Saw: Legacy er skrevet af Josh Stolberg og Pete Goldfinger, der tidligere har skrevet Sorority Row og Piranha 3D
Opdatering 21. juni 2017: Den nye titel bliver Jigsaw

Jigsaw (Saw 8)

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.