Lionsgate er klar til en ny omgang af den populære gyserfilmserie Saw, da de nu har hyret manuskriptforfatterne Josh Stolberg og Pete Goldfinger til at skrive SAW: Legacy.

Stolberg og Goldfinger har tidligere skrevet Sorority Row og Piranha 3D, så de er ikke helt ukendt med horror.

Det forventes, at Saw-skaberne James Wan og Leigh Whannell producerer den nye film, men vi kender endnu ikke instruktør eller plottet.

Det er 6 år siden, vi fik den formodede sidste Saw-film; Saw 3D, og den nye film vil blive den ottende film i serien.

Glæder du dig til en ny omgang af Saw?

image

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg