’Undocumented’ er lavet af Shepherd Glen Productions og er netop ved at blive testet i denne uge af Warner Bros Pictures. Chris Peckover har skrevet manuskriptet og er instruktør på filmen, der siges at være en blanding af ’Saw’ og ’Paranormal aktivity’, og den har følgende handling:
Et dokumentar-filmhold tager følger en gruppe af ulovlige indvandrere, der passerer grænsen, men det kører helt af sporet, da de tages til fange af en sadistisk bande i New Mexico. 
Scott Mechiowicz (Mean Creek), Alona Tal (Night of the Living Dead: Origins), Greg Serano (Terminator Salvation), Kevin Weisman (Alias), Yancey Arias (Legion), Peter Stormare (Horsemen) og Noah Segan (Cabin Fever 2, Deadgirl) medvirker blandt andre.

Ifølge Chris Peckover’s Twitter profil bliver de helt færdige med filmen i februar, så den kommer nok ud i løbet af 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg