Hvis du ikke lige ved, hvad du skal se i aften, så har vi fundet de 5 bedste monsterfilm på Netflix lige nu. Måske du kan finde lidt inspiration!

Listen over de 5 bedste monsterfilm på Netflix er i kronologisk rækkefølge.

DET GRUSOMME UDEFRA / THE THING (1982)

I vinteren 1982 opdager et hold med tolv forskere på en afsides forskningsstation i Antarktis et rumvæsen, som har ligget begravet i sneen i mere end 100.000 år. Da rumvæsenet vækkes til live terroriserer og infiltrerer det gruppen.

THE MIST (2007)

Tågen lægger sig som en mur omkring supermarkedet i den lille by. Indenfor er en gruppe handlende fanget og da strømmen og telefonforbindelsen afbrydes er det som om, de er de eneste i verden. Lige indtil en rædselsslagen mand flygter ind i butikken – noget i tågen tog hans ven. Frygten for hvad der gemmer sig i tågen påvirker alle. Naboer vender sig mod hinanden og en lynchstemning breder sig, da tågen afslører sin hemmelighed. Er Dommedag kommet?

CLOVERFIELD (2008)

Cloverfield starter med en fest som pludseligt afbrydes, da jorden i New York begynder at ryste. Gæsten Hud har fået til opgave at lave en videooptagelse som en farvelgave til værten, og han lægger ikke kameraet, da skyskraberne begynder at synke i grus. Mod bedre vidende går Hud mod centrum af Manhattan, hvor noget stort og dødbringende er på spil. Og mod al sund fornuft går han og et par af vennerne samme vej, dette er beretningen om deres færd.

THE CABIN IN THE WOODS (2012)

Fem college-studerende kører ud til en afsidesligggende hytte i skoven for at få en pause fra studierne. I hyttens kælder gør de et foruroligende fund og da dets betydning går op for dem, ville de ønske, at de ikke var afskåret fra omverden.

Læs vores anmeldelse >

KONG: SKULL ISLAND (2017)

Videnskabsmanden Bill Randa samler i 1973 en gruppe eksperter og sætter kursen mod en fjerntliggende ø i Stillehavet. Efterhånden som de bevæger sig ind over øen, begynder en række uforklarlige ulykker at ske, og det går hurtigt op for de overlevende, at de nu er fanget på en øde ø uden at kunne kommunikere med omverdenen… og at de i højeste grad er sidste led i øens fødekæde.

Læs vores anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg