Den femte Paranormal Activity i rækken – med den mundrette titel Paranormal Activity: The Ghost Dimension – skulle egentlig have haft premiere i Danmark den 12. marts 2015, og i USA den 13. marts 2015. Men nu bliver den skubbet endnu engang…

Den amerikanske titel er blevet rykket til den 23. oktober 2015, hvilket er mere i tråd med de tidligere Paranormal Activity-film, der normalt har haft premiere omkring Halloween-tid.

Hvornår filmen får premiere i Danmark, ved vi endnu ikke. Men hvis vi er heldige, bliver det den 22. oktober 2015.

Og amerikanerne får den glædelige nyhed, at de får en anden gyserfilm på den “gamle” dato, da der kommer en reboot af The Ring med titlen Rings i stedet for. Om den kommer til Danmark, ved vi endnu ikke.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg