Som forventet er der nu givet grønt lys til, at ‘Insidious’ får en fortsættelse til kæmpehittet fra 2010.

‘Insidious’  indspillede over $150 millioner i hele verden – og med et budget på $1,5 millioner må det siges at være rentabelt for Alliance Films, som finansierede filmen. Det er derfor ingen overraskelse, at de endnu engang vil prøven lykken med en fortsættelse.

James Wan er (højst sandsynligt) tilbage i instruktørstolen, og Leigh Whannell vil stå for manuskriptet ligesom ved den første film.

Det forventes, at produktionen starter i år, og at filmen vil blive klar til fremvisning i 2013.

Vi følger sagen…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg