Filmfotografen Laurent Barès, der stod bag ‘À l’intérieur’ (Inside), ‘Frontière(s)’ (Frontier(s)) og den kommende ‘La meute’ (The Pack), skal filme den nye gyser ‘Corpse’ med Nick Palumbo som instruktør.

Nick Palumbo har været meget omdiskuteret i horror kredse, da han har formået at blive udelukket fra Bloody Disgusting, da han spammede deres forum – og så blev hans seneste film ‘Murder-Set-Pieces’ forbudt i Storbritannien pga. det særdeles grove sex/vold indhold.

På en øde landbrugsgrund i midten af den frosne vinter, finder en frygtelig tragedie sted, og Apokalypsen slipper løs. En gruppe af overlevende skolebørn er tabt, og befinder sig i en mystisk ødemark.

Et slemt uvejr fanger børnene, som er trætte, kolde og desperate for at få hjælp, så de søger ly. De indser dog, at fryse ihjel bliver den mindste af deres bekymringer…

En hjemsøgt gammel mand hjælper børnene ved at invitere dem ind i sit hus, men det bliver tingene ikke bedre af. Her bliver børnene nemlig drevet til de mest ekstreme niveauer af menneskelig udholdenhed, efterhånden som den gamle mand åbner for et sandt rædselskabinet i sit hus.

Kilde: Quiet Earth

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg