Læsetid ca. 2 min.

Der er en ny Paranormal Activity film på vej i 2021! Der er til den tid gået 6 år siden den seneste film i rækken, så det er vel også på tide. Læs mere om Paranormal Activity 7 her.

Er du klar til en ny Paranormal Activity? Der kommer nemlig en ny film til franchisen i 2021!

Paranormal Activity blev faktisk produceret allerede tilbage i 2007. Alligevel udkom denne første film ikke i biograferne før et par år senere – mere præcist var det i 2009. Den blev lavet på et mikro-budget og handlede om et par, der flyttede ind i et nyt hus i San Diego, hvor de blev terroriseret af en dæmon.

Filmen blev en kæmpe succes og indtjente $193 millioner på verdensplan. Det betød naturligvis, at der efterfølgende blev skabt Paranormal Activity 2 (2010), Paranormal Activity 3 (2011) og Paranormal Activity 4 (2012).

Efter en lille pause kom de to spin-off film Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) og Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015). Sidstnævnte skulle have været den sidste film, men nu kommer der altså en Paranormal Activity 7.

Paranormal Activity 7 er næste film i horror-franchisen

Alt i alt har hele filmserien indtjent $890 millioner på verdensplan. Derfor er det ikke så overraskende, at Paramount nu er klar igen til endnu en omgang. Den næste film bliver således den 7. film i rækken, men vi ved endnu ikke, om den får en særlig titel, som det var tilfældet med spin-off filmene.

Paramount har igen allieret sig med produktionsselskabet Blumhouse. De er kendt for deres budgetvenlige horrorfilm, der næsten altid bliver økonomiske successer. Ikke mindst da hele konceptet er at lave gode historier på små budgetter.

Filmen bliver skrevet af Chris Landon, der også skrev Paranormal Activity 2, Paranormal Activity 3, Paranormal Activity 4 og Paranormal Activity: The Marked Ones. Derudover har han lavet Happy Death Day.

Lige nu ved vi ikke, hvor i rækken den nye film skal passe ind, eller hvem der skal være med. Så om det bliver et reboot eller en fortsættelse, må tiden vise.

Uanset alt dette er Paranormal Activity 7 sat til at få amerikansk biografpremiere den 19. marts 2021.