Der er en ny Paranormal Activity film på vej i 2021! Der er til den tid gået 6 år siden den seneste film i rækken, så det er vel også på tide. Læs mere om Paranormal Activity 7 – også kaldet Paranormal Activity: Next of Kin her.

Er du klar til en ny Paranormal Activity? Der kommer nemlig en ny film til franchisen i 2021, som hedder Paranormal Activity: Next of Kin!

Paranormal Activity blev faktisk produceret allerede tilbage i 2007. Alligevel udkom denne første film ikke i biograferne før et par år senere – mere præcist var det i 2009. Den blev lavet på et mikro-budget og handlede om et par, der flyttede ind i et nyt hus i San Diego, hvor de blev terroriseret af en dæmon.

Filmen blev en kæmpe succes og indtjente $193 millioner på verdensplan. Det betød naturligvis, at der efterfølgende blev skabt Paranormal Activity 2 (2010), Paranormal Activity 3 (2011) og Paranormal Activity 4 (2012).

Efter en lille pause kom de to spinoff film Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) og Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015). Sidstnævnte skulle have været den sidste film, men nu kommer altså Paranormal Activity: Next of Kin.

Paranormal Activity: Next of Kin er næste film i horror-franchisen

Alt i alt har hele filmserien indtjent $890 millioner på verdensplan. Derfor er det ikke så overraskende, at Paramount nu er klar igen til endnu en omgang. Den næste film bliver således den 7. film i rækken.

Paramount har igen allieret sig med produktionsselskabet Blumhouse. De er kendt for deres budgetvenlige horrorfilm, der næsten altid bliver økonomiske successer. Ikke mindst da hele konceptet er at lave gode historier på små budgetter.

Filmen bliver skrevet af Chris Landon, der også skrev Paranormal Activity 2, Paranormal Activity 3, Paranormal Activity 4 og Paranormal Activity: The Marked Ones. Derudover har han lavet Happy Death Day.

I PARANORMAL ACTIVITY: NEXT OF KIN, følger vi dokumentaristen Margot (Emily Bader). Hun rejser til et øde Amish samfund, hvor hun håber, hun vil møde sin mor, som hun mistede for lang tid siden og resten af sin familie. Her oplever Margot en lang række mærkelige begivenheder, og hun indser, at det Amish-samfund, der har budt hende velkommen muligvis gemmer på skumle hemmeligheder.

Paranormal Activity: Next of Kin er sat til at få premiere på Paramount+ den 29. oktober 2021 – lige til Halloween.

Læs vores PARANORMAL ACTIVITY: NEXT OF KIN anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.