Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i november 2021? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af november 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i november 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Line of Duty (2019)

Premiere den 1. november 2021 

En vanæret betjent er i et kapløb med tiden for at redde politichefens datter fra en sindsforvirret mistænkt, mens en nyhedskanal livestreamer hans jagt.

Baxter (1989)

Premiere den 3. november 2021

Bullterrieren Baxter søger den perfekte herre i denne mørke komedie fortalt fra hundens synsvinkel. Mødet med en ung nynazist giver ham en ventil for hans voksende vrede.

Baby Blood (1990)

Premiere den 3. november 2021

En gravid cirkusartist må dræbe for at nære sit foster, som er blevet vært for en glubsk parasit, der lever af menneskeblod.

Catching Killers (2021)

Premiere den 4. november 2021

Efterforskerne fra berømte sager om seriemord afslører forfærdelige og uhyggelige detaljer fra deres ekstraordinære arbejde i denne serie om virkelige forbrydelser.

Læs vores CATCHING KILLERS anmeldelse (engelsk) >

Den usandsynlige morder / The Unlikely Murderer (2021)

Premiere den 5. november 2021

Denne serie viser, hvordan en mand, der hævder at have været vidne til mordet på Sveriges statsminister Olof Palme, muligvis selv har begået mordet.

Læs vores DEN USANDSYNLIGE MORDER anmeldelse >

The Hunt (2020)

Premiere den 5. november 2021

I denne mørke gysersatire jagter stenrige personer almindelige uskyldige borgere for sportens skyld – indtil en af dem vender situationen mod sine forfølgere.

Læs vores anmeldelse >

Yara (2021)

Premiere den 5. november 2021

En målrettet anklager bliver besat af sagen om en forsvundet 13-årig og går til ekstremer for at finde frem til sandheden. Baseret på en virkelig retssag.

Læs vores YARA anmeldelse (engelsk) >

Hvor er Marta? (2021)

Premiere den 5. november 2021

Teenageren Marta del Castillos forsvinden skabte overskrifter i Spanien. Familie, venner, politiet og mange andre giver deres mening om sagen, der stadig er uopklaret.

Læs vores HVOR ER MARTA? / WHERE IS MARTA? anmeldelse (engelsk) >

Hvor er Marta? Netflix dokumentar

The Sinner: Sæson 3 (2020)

Premiere den 6. november 2021

I en lille by i staten New York leder en plaget efterforsker efter svar på gådefulde forbrydelser, mens han kæmper med sine egne dæmoner.

Ex Machina (2014)

Premiere den 15. november 2021

En programmør i en teknologivirksomhed vinder en uges ophold på direktørens ejendom, hvor han får til opgave at teste en ny type kunstig intelligens.

Læs vores EX MACHINA anmeldelse >

Løgner / Lies and Deceit: Sæson 1 (2020)

Premiere den 15. november 2021

En litteraturlærer søger retfærdighed over en læge, som hun hævder voldtog hende på en date, mens han på det kraftigste tilbageviser hendes version af deres møde.

Ouija: Origin of Evil (2016)

Premiere den 16. november 2021

Datteren af et falsk medie i 1960’ernes Californien forsøger at kommunikere med sin afdøde far via et Ouija-bræt, men hun får i stedet sluppet en dæmon løs.

Læs vores OUIJA 2 anmeldelse >

The Purge 3: Election Year (2016)

Premiere den 16. november 2021

Da en præsidentkandidat vil sætte en stopper for skikken med at tillade en enkelt voldelig nat hvert år, bliver hun gjort til skydeskive og må kæmpe for sit liv.

Læs vores PURGE 3 anmeldelse >

Nocturnal Animals – Natdyr (2016)

Premiere den 16. november 2021

Da galleriejeren Susan læser sin eksmands voldelige romanudkast, skaber det ubalance i hendes liv og sætter alting på hovedet for hende, mens fortiden bliver gransket.

Læs vores NATDYR anmeldelse >

Tiger King 2 (2021)

Premiere den 17. november 2021

Ejeren af en zoologisk have går amok blandt en flok excentriske personer i denne sandfærdige historie om lejemord i underverdenen inden for avl af store kattedyr.

Læs vores TIGER KING 2 anmeldelse (engelsk) >

Riverdale: Sæson 6

Premiere den 17. november 2021 (ugentlige afsnit)

Den mørke teen-serie er tilbage med sæson 6.

Hellbound (2021)

Premiere den 19. november 2021

Overjordiske væsner nedkalder blodige forbandelser, som sender folk til helvede og starter en religiøs bevægelse grundlagt på idéen om guddommelig retfærdighed.

Læs vores HELLBOUND anmeldelse >

Cowboy Bebop (2021)

Premiere den 19. november 2021

Dusørjægerne Spike, Jet og Faye har masser af stil, men nul kontanter, og nu leder de efter jobs overalt i solsystemet. Men kan de løbe fra Spikes fortid?

Læs vores COWBOY BEBOP anmeldelse (engelsk) >

Prosjekt Z (2021)

Premiere den 22. november 2021

Fiktion bliver til virkelighed for et filmhold, da et overnaturligt væsen begynder at terrorisere dem under optagelserne af en zombiefilm på et gammelt motel.

Læs vores PROSJEKT Z anmeldelse >

The Grudge (2020)

Premiere den 22. november 2021

En efterforsker følger sporet af en uhyggelig sag til et forbandelsesramt hus med en indviklet, gruopvækkende historie – og hæsligt, grænseløst raseri.

Læs vores anmeldelse >

True Story – Miniserie (2021)

Premiere den 24. november 2021

En verdensberømt komiker søger desperat efter en udvej, efter en nat i Philadelphia sammen med broren truer med at sabotere mere end blot hans succes.

Læs vores TRUE STORY anmeldelse >

Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier (2021)

Premiere den 26. november 2021

Da Birgit Meier forsvinder i 1989, forsinker politiets fejltrin sagen i flere år. Men hendes bror mister aldrig troen i sin utrættelige søgen efter sandheden.

Læs vores DIG DEEPER anmeldelse (engelsk) >

Nisser / Elves: Sæson 1 (2021)

Premiere den 28. november 2021

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg