TRUE STORY på Netflix er en ny thriller-miniserie. Den byder både på overraskelser og ret voldsomme oplevelser. Kevin Hart og Wesley Snipes har hovedrollerne, hvor især sidstnævnte spiller en anderledes karakter. Læs vores spoilerfri True Story anmeldelse her!

TRUE STORY er en ny Netflix miniserie med Kevin Hart og Wesley Snipes i hovedrollerne. Vi er ude i en thriller, hvor der sker ret mange dødsfald (oftest i form af mord). Vi havde ikke de store forventninger til denne serie, men eftersom det er en thriller, så skulle den naturligvis lige undersøges nærmere.

Der er både krimi, mysterie og drama foruden thriller, så der er nok at komme efter. Jo mindre du ved om denne Netflix miniserie, des bedre. Den overrasker nemlig flere gange undervejs, og det skal du jo gerne opleve uden at være blevet spoilet på forhånd.

Læs videre på vores True Story anmeldelse herunder. Du finder alle syv afsnit af miniserien på Netflix fra den 24. november.

Der går meta i thrilleren

På mange måder spiller Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) en karakter, der lader til at være bygget over hans egen karriere. Dog er der en del ret tydelige forskelle – både i forhold til personlige problemer og karrieren. Eksempelvis har The Kid (Kevin Hart) en film ude, der er lige ved at runde en milliard dollars.

Det er – ikke overraskende – en superhelte-film, hvor han spiller sammen med Chris Hemsworth. Lige præcis Chris Hemsworth er i øvrigt en af mange mindre cameos. Selvom Kevin Hart er rigtig god i True Story, så er det Wesley Snipes (Blade), der løber med meget opmærksomhed.

VIL DU HAVE MERE CHRIS HEMSWORTH

Her hos Heaven of Horror mener vi altid, at Cabin in the Woods kan tåle et gensyn >

True Story – Anmeldelse | Netflix Thriller Miniserie

Wesley Snipes spiller nemlig den ret uduelige (eller i hvert fald uheldige) storebror, Carlton, til superstjernen “The Kid”. Alle omkring The Kid hader, når Carlton er inde i billedet, da det altid betyder ballade.

Wesley Snipes er da også helt perfekt til at spille den ret taberagtige storebror. Godt nok er Carlton ældre og stærkere (rent fysisk) end sin lillebror, men han har alligevel altid behov for hjælp. Normalt i form af økonomiske bidrag fra lillebror.

Foruden Kevin Hart og Wesley Snipes, så er det især også Theo Rossi (Sons of Anarchy, Army of the Dead), der gør solidt indtryk. Du kan dog også se frem til at opleve Billy Zane (Døden ombord, The Roommate), der også spiller en yderst interessant karakter, som får en nøglerolle i selve plottet.

Se True Story på Netflix!

True Story miniserien på Netflix er skrevet af Eric Newman, der tidligere har skrevet på Netflix-serierne Narcos og Narcos: México. Eric Newman har dog primært arbejdet som producer. Han har produceret film som Zach Snyders Dawn of the Dead (2004), James Gunns Slither (2006), The Last Exorcism (2010)The Thing (2011) og Robocop (2014).

Altså en masse genrefilm. Og ja, han er naturligvis også producer på True Story.

Selve afsnittene er instrueret af Stephen Williams (4 afsnit) og Hanelle M. Culpepper (de resterende 3 afsnit). Stephen Williams har tidligere instrueret afsnit af Lost og The Walking Dead samt (i nyere tid) Watchmen og Westworld.
Hanelle M. Culpepper har også erfaring fra tv-serier og har instrueret afsnit af Sleepy Hollow, NOS4A2 og Big Sky.

Er du i tvivl, om True Story er noget for dig, så bare se første afsnit, der varer en time. Er du hooked, så er der yderligere seks afsnit, der dog kun varer en halv time hver. Du kan med andre ord se hele serien på små fire timer. Både Kevin Hart og Wesley Snipes – samt de overraskende udviklinger – gør historien meget “binge-worthy”, så giv den gerne en chance.

TRUE STORY har premiere på Netflix den 24. november 2021 med alle syv afsnit.

FAKTA

Instruktører: Stephen Williams, Hanelle Culpepper
Manuskript: Eric Newman
Medvirkende: Kevin Hart, Wesley Snipes, Tawny Newsome, Will Catlett, Paul Adelstein, Theo Rossi, Ash Santos, John Ales, Chris Diamantopoulos, Billy Zane, Lauren London

Plot

En verdensberømt komiker søger desperat efter en udvej, efter en nat i Philadelphia sammen med broren truer med at sabotere mere end blot hans succes.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.