TV-serien Sleepy Hollow er for nylig startet i USA på FOX, og hvis man skal lytte til internettets summen, så er det en serie, der er værd at se.

Efter Ichabod Crane “dør” under en mission for General George Washington i 1781, vågner han i Sleepy Hollow, New York i 2013. Men det gør den Hovedløse Rytter også, hvis hoved Ichabod huggede af, før han døde. Da rytteren begynder at slå folk ihjel om natten, slår Ichabod sig sammen med betjenten Abbie Mills. 

Sleepy-Hollow-Season-1-Poster

Abbie efterforsker nemlig rytteren, efter han har dræbt byens sheriff. Hun finder nogle af sheriffens gamle sagsakter og finder ud af, at der er to typer okkulte grupper – en god, den anden ond – og sidstnævnte kan have tilkaldt rytteren. Hvis rytteren ikke bliver stoppet, vil mørke overnaturlige kræfter påvirke Jorden. Det bliver ikke nemmere, da Rytteren opdager moderne våben, som han samler sammen på sin rituelle jagt. Imens må Ichabod også tilpasse sig de samfundsmæssige og teknologiske forskelle i det 21. århundrede. 

Det er en fantasy/mystery/horror/drama tv-serie og en moderne genfortælling af 1820-novellen “The Legend of Sleepy Hollow” af Washington Irving. Som mange ved, er der allerede lavet en film med samme titel, som havde Johnny Depp i hovedrollen.

Hovedrollerne i tv-serien spilles af Tom Mison og Nicole Beharie, og de suppleres af Orlando Jones, Katia Winter, Lyndie Greenwood, John Cho, Clancy Brown m.fl. Pilot-afsnittet er instrueret af Len Wiseman, som også har instrueret Underworld-filmserien.

Vi ved endnu ikke, om Sleepy Hollow bliver indkøbt til dansk TV, men vi skal nok holde øje.

Se en trailer nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg