Variety rapporterer, at Filmax, som står bag de succesfulde spanske gysere REC 1 + 2, nu også har bestilt både en 3’er og en 4’er.

Jaume Balagueró og Paco Plazas arbejder på at have 3’eren ‘REC: Genesis’  klar til efteråret 2011. Filmen vil være en oprindelseshistorie, som går mere ind på mysteriet bag den “virus”, der plagede de to foregående REC film. ‘REC: Genesis’ bliver skrevet af Plaza og Luis Berdejo (instruktør på ‘The New Daughter’), og Plaza vil også instruere.

‘REC: Apocalypse’ vil være den sidste film i film-serien, og den bliver instrueret af Jaume Balagueró med udgivelse i 2012. Balagueró skal dog lige instruere ‘Sleep Tight’ først, som tidligere er gået under navnet ‘Flatmate‘.

‘REC 2’ har lige været vist på CPH PIX – læs vores anmeldelse her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.