Filmen er instrueret af spillefilm-debutanten Eduardo Chapero-Jackson, som var en af producerne på ‘The Others’ og har vundet en del priser for sine kortfilm.

I ‘Verbo’ medvirker Alba Garcia, Miguel Angel Silvestre, Veronica Echegui, Miguel Angel Veronica Echegui, Miguel Angel Silvestre, Macarena Gómez samt Najwa Nimri, og den fortæller historien om Sara (Garcia), en teenager med psykiske evner, der bare ikke forstår den verden, hun lever i. Hendes søgen efter meningen med livet, fører hende til et hemmeligt sted, hvor hun vil komme ud i et stort eventyr mod livet … eller døden.

Filmen er produceret af Belén Atienza, der lavede ‘Hierro’ blandt andet sammen med Enrique López Lavign, der også arbejdede på ’28 Weeks Later’.

‘Verbo’ er lige nu i post-production, og man regner med at kunne vise en screening til årets Cannes filmfestival.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg