Wolf Creek tv-serie-versionen starter i år på den australske streamingservice Stan, og vi har netop fået en officiel trailer.

John Jarratt spiller stadig rollen som den klamme seriemorder Mick Taylor, som vi kender fra filmen, mens Lucy Fry spiller Eve i serien, der får 6 afsnit. Handlingen er denne gang en smule anderledes;

Mick Taylor går efter en amerikansk familie, hvor den 19-årige Eve overlever massakren som den eneste, for derefter at begynde at planlægge, hvordan hun skal hævne sig på Mick.

Wolf Creek får premiere den 12. maj 2016 i Australien.

Wolf Creek sæson 1

Bestil WOLF CREEK tv-serien på DVD >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg