Milla Jovovich havde godt skrevet på Twitter, at der ville komme en trailer til ‘Resident Evil: Retribution’ torsdag i USA – den er nu ankommet.

Umbrella’s dødsensfarlige T-virus hærger stadig Jorden, og forvandler alle mennesker til kødædende zombier. Menneskehedens sidste håb, Alice, vågner i Umbrella’s mest hemmelige forsøgscenter og afslører mere af hendes mystiske fortid, efterhånden som hun bevæger sig dybere ind i bygningen. Hendes jagt på de ansvarlige for denne katastrofe fører hende fra Tokyo til New York, Washington og Moskva, og det hele kulminerer i en uventet afsløring, som tvinger hende til at genoverveje alt, hvad hun troede, hun allerede vidste.

Paul W.S. Anderson instruerer endnu engang, og medvirkende tæller bl.a. Milla Jovovich, Boris Kodjoe, Li Bingbing, Kevin Durand, Shawn Roberts, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Johann Urb, Colin Salmon m.fl.

‘Resident Evil: Retribution’ kan ses i de danske biografer fra den 13. september 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg