Plottet lyder:

En mand bliver ramt af en lastbil, mens han flygter i panik. Da politiet ankommer, finder de ud af, at han arbejder som nattevagt på et lighus i nærheden af ulykkesstedet. Da de tager hen til hans arbejdsplads, ser de, at en af ligene – den kendte society-kvinde Mayka Villaverde – er forsvundet fra Room 3.

Den fantastiske Belén Rueda (‘El orfanato’ og ‘Julia’s Eyes’), José Coronado, Hugo Silva, Jaime Pena og Aura Garrido medvirker i ‘The Body’ – eller ‘El Cuerpo’ som den hedder på spansk. Den bliver instrueret af Oriol Paulo, som skrev ‘ Julia’s Eyes’.

‘The Body’ skulle være influeret af Hitchcocks ‘Fuglene’ og Rob Reiners ‘Misery’.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.