Stephen King romanen Under the Dome er blevet lavet som en tv serie, og den er heldigvis indkøbt til dansk tv. Faktisk har Zulu valgt at vise serien i julemåneden i år, så det er en slags mini-julekalender for Stephen King fans.

”Under the Dome”-bogen handler om en lille ferieby i Maine, som pludselig bliver ramt af et usynligt kraftfelt, så de lokale må kæmpe for deres overlevelse.

Serien har premiere mandag d. 2. december kl. 21.00 på TV 2 Zulu, hvor de viser hele første sæson af serien (13 afsnit) i løbet af én uge.

Opdatering! Sæson 2 starter i USA den 30. juni 2014, og den består af 13 afsnit. Første afsnit er skrevet af Stephen King.

UnderTheDome_DVD

Køb DVD boks med alle 3 sæsoner her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg