Scanbox sender den nemlig i de danske biografer den 30. september 2010. 

‘Buried’ handler om en amerikansk entreprenør, der arbejder i Irak. Han bliver en dag overfaldet af en gruppe irakere, for derefter at vågne op i en kiste med intet andet end en mobiltelefon og en lighter på sig. Det bliver en kamp mod tiden, før luften slipper op.

Bag filmen står spanske Rodrigo Cortes, og det lille cast består af Ryan Reynolds (The Amityville Horror), Ivana Mino (Night of the Sinner) og Anne Lockhart (hun har lagt stemme til i bl.a. Star Trek og Surrogates).

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.