Alle Stephen King fans får deres lyster styret i den kommende tv-serie Castle Rock, der kombinerer King’s mange historier i samme univers.

Salem’s Lot, Needful Things, Cujo, The Dark Half, Gerald’s Game, Creepshow, The Shawshank Redemption, Misery, Doctor Sleep, It, Sleepwalkers, The Dead Zone, The Shining. Det er alle Stephen King historier med det til fælles, at de foregår i eller har forbindelse til den fiktive by Castle Rock.

Nu laver Hulu tv-serien Castle Rock, der kombinerer det hele i én og samme serie.

Stærke kræfter bag Castle Rock

De første skuespillere er blevet annonceret, og hovedrollen spilles af André Holland (Moonlight), mens hans adoptivmor spilles af Sissy Spacek (Carrie).

Derudover skal Jane Levy (Evil Dead, Don’t Breathe) spille en afgørende rolle som byens selvudpegede historiker, der er besat af døden.

Andre skuespillere i serien tæller bl.a. kendte navne som Scott Glenn, Melanie Lynskey, Terry O’Quinn og Bill Skarsgard.

Bag serien står JJ Abrams’ Bad Robot og Warner Bros. TV, der udvikler den eksklusivt til Hulu i USA. De har tidligere lavet serien 11.22.63, baseret på Stephen Kings bog af samme navn.

11.22.63 blev aldrig vist i Danmark, men er udgivet på DVD og Blu-ray via Warner Bros. herhjemme.

Så hvis ingen danske streamingtjenester køber den hjem, kan vi nok forvente en udgivelse på DVD og Blu-ray.

Serien forventes at udkomme i juli 2018.

OPDATERING: Castle Rock får premiere på HBO Nordic den 26. juli 2018.

Du kan se en teaser trailer nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg