Empire har fået fingrene i den første teaser trailer til den kommende gyser ‘Intruders’ med bl.a. Clive Owen i hovedrollen.

‘Intruders’ er historien om en 11-årig pige, hvis livagtige historie om monstret Hollowface får fatale konsekvenser for hende selv og hendes famile, da det trænger ind i den virkelige verden. ”Intruders” er instrueret af Juan Carlos Fresnadillo.

Spanske Juan Carlos Fresnadillo (‘Intacto’, ’28 Weeks Later’) instruerer, og udover Clive Owen i en af hovedrollerne som familiefaderen, medvirker Carice van Houten (Black Death, Repo Men) som moderen og Ella Purnell som datteren.

Filmen har fået en dansk biografdato, der indtil videre siger 24. november 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg