Der er efterhånden kun lidt over en måned til Fear The Walking Dead sæson 2 får premiere. Helt præcist, så sker det på disse breddegrader d. 11. april 2016, mens amerikanerne får første afsnit allerede d. 10. april – men helt ærligt, på grund af tidsforskellen, så er det jo nærmest det samme.

PR maskinen er derfor ved at komme godt op i gear, og det betyder i første omgang, at vi har fået den officielle plakat på plads, hvor det er tydeligt, at vi nu skal mere ud på havet og ikke være fanget i hverken indre by eller forstadsidyl.

Fear The Walking Dead plakat

Vi kommer ikke uden om, at fremdriften i Fear The Walking Dead ligger på en noget langsommere niveau, end det vi kender fra The Walking Dead, men mod slutningen af første sæson kom der altså noget mere action ind over, og det lader bestemt til at fortsætte, hvis vi ser på de to teaser trailere, der indtil videre har set dagens lys.

Først er der den, som blev lavet til det amerikanske hjemme-marked:

Og så har AMC Global også lavet en til internationale seere – ikke mindst, så der står den korrekte premieredato til sidst:

De fire primære karakterer fra sæson 1 er stadig med – indtil videre, for det er jo en horror-serie, hvor folk har en tendens til at dø på stribe – så vi følger Madison Clark (Kim Dickens), hendes humørsyge datter, Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey) og junkie-søn, Nick Clark (Frank Dillane) samt hendes nye mand, Travis Manawa (Cliff Curtis).

Sæson 2 af Fear The Walking Dead har 15 afsnit, hvor sæson 1 var meget kort med kun 6 afsnit – vi får altså næsten tre gange så meget her i sæson 2.

Fear The Walking Dead får premiere i USA søndag 10. april 2016 og kan ses via HBO Nordic fra mandag 11. april 2016.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg