Lionsgate har nu købt de amerikanske rettigheder til filmen, som rygtes til at få premiere i USA til oktober i år. Filmen skulle have haft premiere i 2009, men MGM udsatte den for at konvertere den til 3D, hvorefter de fik store økonomiske problemer, så det blev udskudt igen.

Filmen er skrevet af Joss Whedon og Drew Goddard (manuskriptforfatter på bl.a. Lost, Cloverfield, Alias, Angel og Buffy), og den instrueres af sidstnævnte. Filmens medvirkende er bl.a. Chris Hemsworth (Thor, Star Trek), Richard Jenkins (Six Feet Under), Bradley Whitford (The West Wing) og Kristen Connelly (As the World Turns).

‘Cabin in the Woods’ vil levere et twist på det klassiske set-up med en gruppe unge mennesker, der er strandet i en mørk og skummel skov.

Filmens danske biografpremiere er endnu ukendt. Følg en uofficiel Facebook-side for sidste nyt: https://www.facebook.com/ReleaseCabinInTheWoods

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg