Læsetid ca. < 1 minut

Xavier Gens (Frontiere(s), The Divide) skal instruere James Wan’s (Saw, Insidious) kommende gyserfilm ‘House of Horror’.

‘House of Horror’ er en horror/thriller, som er skudt som en blanding af fundne videooptagelser, forhørsvideoer, nyhedshistorier og alm. filmoptagelse. Den handler om efterforskningen af en forfærdelig massakre, hvor fem college-studerende blev brutalt myrdet i et forladt hus.

Den ledende politibetjent Mark Lewis og politiets psykolog Dr. Elizabeth Klein udspørger en mistænkt. Den unge mand, John Ascot, forklarer episoden op til hans venners død, mens han sidder i håndjern. Vi får at vide, at de var amatør-spøgelsesjægere, som var på jagt efter paranormale aktiviteter i et forladt hus, som de mente var hjemsøgt. John forklarer politiet, at han ikke er ansvarlig for sine venners død – det var huset, der gjorde det. Han siger, at han tror, huset er en slags port til Helvede.

Langsomt gennem filmen ændrer Johns opførsel sig, og han begynder at antyde, at han er besat af Djævlen. Lewis og Dr. Klein arbejder ihærdigt på at løse mysteriet om de unge menneskers død, og det hele kulminerer i en nervepirrende konklusion.

‘House of Horror’ er skrevet af Max La Bella, og den er baseret på en historie af James Wan.

Vi holder skarpt øje med denne film.

Relaterede links