Xavier Gens (Frontiere(s), The Divide) skal instruere James Wan’s (Saw, Insidious) kommende gyserfilm ‘House of Horror’.

‘House of Horror’ er en horror/thriller, som er skudt som en blanding af fundne videooptagelser, forhørsvideoer, nyhedshistorier og alm. filmoptagelse. Den handler om efterforskningen af en forfærdelig massakre, hvor fem college-studerende blev brutalt myrdet i et forladt hus.

Den ledende politibetjent Mark Lewis og politiets psykolog Dr. Elizabeth Klein udspørger en mistænkt. Den unge mand, John Ascot, forklarer episoden op til hans venners død, mens han sidder i håndjern. Vi får at vide, at de var amatør-spøgelsesjægere, som var på jagt efter paranormale aktiviteter i et forladt hus, som de mente var hjemsøgt. John forklarer politiet, at han ikke er ansvarlig for sine venners død – det var huset, der gjorde det. Han siger, at han tror, huset er en slags port til Helvede.

Langsomt gennem filmen ændrer Johns opførsel sig, og han begynder at antyde, at han er besat af Djævlen. Lewis og Dr. Klein arbejder ihærdigt på at løse mysteriet om de unge menneskers død, og det hele kulminerer i en nervepirrende konklusion.

‘House of Horror’ er skrevet af Max La Bella, og den er baseret på en historie af James Wan.

Vi holder skarpt øje med denne film.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg