Entertainment Weekly har fået fingrene i en serie billeder fra den kommende Alien-film ‘Prometheus’. Du kan se dem her.

Filmen følger et hold, som finder tegn på oprindelsen af mennesket på Jorden. Det leder helt ud i de mørkeste kroge af universet.

‘Prometheus’ har premiere i Danmark 31. maj 2012.

Det stjernebesatte cast består af Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce, Ben Foster, Patrick Wilson, Kate Dickie, Sean Harris, Rafe Spall, Logan Marshall-Green, Benedict Wong, Emun Elliott m.fl.

Billeder:

https://www.heavenofhorror.dk/uploads/pics/hr_Prometheus_2.jpg

https://www.heavenofhorror.dk/uploads/pics/hr_Prometheus_3.jpg

https://www.heavenofhorror.dk/uploads/pics/hr_Prometheus_4.jpg

https://www.heavenofhorror.dk/uploads/pics/hr_Prometheus_5.jpg

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg