Warners Bros har nu valgt deres instruktør til genindspilningen af den populære ‘The Twilight Zone’.

Instruktøren af ‘Cloverfield’ og ‘Let Me In’ skal nu instruere en ny omgang af ‘The Twilight Zone’ til det store lærred.

Rand Ravich (Candyman II, The Astronaut’s Wife) og Jason Rothenberg (Body Public) har skrevet manuskriptet, som beskrives som en science fiction / action-film, der følger én historie, og ikke flere som den originale gør. Appian Way partnerne Leonardo DiCaprio og Jennifer Davisson Killoran producerer sammen med Michael Ireland – teamet står bl.a. også bag ‘Orphan’ og ‘Red Riding Hood’.

Filmen forventes at udkomme i sommeren 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.