Opdatering: ‘Piranha 3DD’ er nu sat til at få premiere 12. januar 2012.

Desværre får vi ikke lov at se ‘Piranha 3DD’ i løbet af 2011, da Dimension Films nu har skubbet amerikansk – og dermed sandsynligvis også dansk – premiere til 2012.

‘Piranha 3DD’ var sat til at få premiere i USA den 23. november, men nu har Dimension Films valgt at rykke den til et ukendt tidspunkt i 2012. Det lå også lidt i luften, at der var noget undervejs, da der ikke er kommet noget PR materiale ud – ikke engang en trailer her en lille måned før den oprindelige premieredato. Der er dog ikke givet nogen begrundelse for udskydelsen af premieren.

Det er teamet bag ‘Feast’ – instruktøren John Gulager og manuskriptforfatterne Patrick Melton og Marcus Dunstan – der står bag ‘Piranha 3DD’.

Patrick Melton og Marcus Dunstan er ligeledes manuskriptforfatterne bag ‘Saw 3D’, så de har allerede erfaring med splat i 3D. Og i modsætning til den første ‘Piranha 3D’, så bliver 2’eren i Real 3D.

Den danske titel er ‘Piranha 2’, men nu hvor DD vel nok er en fin hentydning til BH-størrelsen på de medvirkende piger, så synes vi, det virker mere i tråd med den platte linje, filmen garanteret vil følge endnu en gang… ;o)

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.