I første omgang er det Sookie Stackhouse (Anna Paquin), Bill Compton (Stephen Moyer) og Eric Northman (Alexander Skarsgard), som er portrætteret i mini størrelse. De koster så $70 og sendes fra 21. juli.

Man kan ligeledes få et fint neon-skilt, hvis man ikke lige er til "dukker". Nemlig med teksten "Merlotte’s Bar and Grill" – det sendes dog også først fra 21. juli.

Se alle de spændende gimmicks på HBO’s egen side her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg