Ridley Scott har talt med The Independent om den kommende Alien Prequel, som bliver delt op i 2 film.

Ridley udtaler: “The film will be really tough, really nasty. It’s the dark side of the moon. We are talking about gods and engineers. Engineers of space. And were the aliens designed as a form of biological warfare? Or biology that would go in and clean up a planet?”

De to Alien film bliver begge lavet i 3D og kommer til at foregå 30 år, før den første Alien-film fra 1979. Dermed kan vi vist godt konkludere, at Ripley ikke kommer tilbage i form af Sigourney Weaver.

Damon Lindoff (en af mændene bag ‘Lost’) er i gang med at lave manuskriptet til den første af filmene, så det tegner godt.

Den første Alien prequel er indtil videre sat til at udkomme i 2011, mens to’eren skulle komme i 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg