‘Intruders’ er historien om en 11-årig pige, hvis livagtige historie om monstret Hollowface får fatale konsekvenser for hende selv og hendes familie, da det trænger ind i den virkelige verden.

Spanske Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) instruerer, og udover Clive Owen i en af hovedrollerne som familiefaderen, medvirker Carice van Houten (Black Death, Repo Men) som moderen og Ella Purnell som datteren.

Juan Carlos Fresnadillo er selv kommet på historien, men den spanske duo Nicolás Casariego og Jaime Marques har skrevet manuskriptet til filmen.

Filmen har premiere i USA foråret 2011, mens den herhjemme har fået en biografdato, der indtil videre siger 6. oktober 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.