I dag får vi så at vide, at det er den ikke – selvom filmen endnu ikke officielt har fået grønt lys, så er processen i fuld gang, og der er både en arbejdstitel, casting-rygter, og snak om at det ikke bliver en prequel men en genindspilning eller nærmere reboot!

Arbejdstitlen rapporteres som ’Paradise’ – om det er ’Alien: Paradise’ eller bare ’Paradise’ vides ikke helt. Som tidligere nævnt er Noomi Rapace (Mænd der hader kvinder) favorit i hovedrollen som Elizabeth Shaw. Michael Fassbender (Eden Lake, Jonah Hex) er i tale som androiden Bishop, og Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) er favorit i rollen som Vickers – en sexet tough-girl i 40’erne. Ridley Scott instruerer og producerer selv.

Vi venter spændt på en officiel udmelding fra Fox selv.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg