Sidste afsnit af ‘True Blood’ sæson 5 er lige løbet over skærmen i USA, og folk skal nu vente næsten et år før næste sæson er klar. Men frygt ej – man kan spise sig igennem ventetiden…

‘True Blood Cookbook’ giver dig 85 autentiske bayou opskrifter og 150+ billeder fra serien. Blandt opskrifterne er der fx Bon Temps Bloody Mary, Up-in-arms Biscuits and Gravy, Lettie Mae Daniels’s Holy Hoecakes og Jessica Hamby’s Chicken-Fried Love with Gravy.

Bogen udkommer i England 1. oktober 2012, men du kan allerede nu forudbestille den, så du er klar til Halloween. Hvis du ikke kan vente så længe, udkommer den i USA allerede 5. september, men så skal man også lige regne med told oven i prisen.

Køb ‘True Blood Cookbook’ fra Amazon UK her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.