Den amerikanske genindspilning af den barske sydkoreanske ‘Oldboy’ kommer i de danske biografer. Den er pt. sat til at få dansk biografpremiere den 5. december 2013, hvor den amerikanske er 11. oktober 2013.

‘Oldboy’ har følgende plot:

En mand bliver kidnappet på sin datters fødselsdag og efterfølgende holdt som gidsel i 20 år. Da han pludselig frigives, starter hans intense jagt på hævn.

Spike Lee instruerer, mens store navne som Samuel L. Jackson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson og Sharlto Copley medvirker.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg