Scott Stewart (‘Priest’ og ‘Legion’) står bag den kommende alien-film ‘Dark Skies’, som vi tidligere har skrevet om. Den står nu til at få dansk biografpremiere den 4. april 2013.

‘Dark Skies’ er en psykologisk thriller om et forstadspar, hvis liv bliver et mareridt, da en frygtindgydende alien angriber deres hjem hver nat for at ramme deres børn. I stigende grad bliver de isoleret fra deres skeptiske venner og naboer, og parret er tvunget til at tage sagen i egen hånd for at redde deres familie.

I hovedrollerne ser vi Keri Russell, Josh Hamilton og Dakota Goyo.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.