Så skete det langt om længe: American Horror Story er blevet programsat af TV 2 næsten 2 år efter, vi fik at vide, at serien var indkøbt.

Men… De vælger at vise serien om natten, så med mindre man vil optage den, kan man vel lige så godt købe serien på dvd og se den, når man har lyst.

Se serien på TV 2:
Natten mellem torsdag/fredag d. 29. november kl. 2:10 – 3:05
Natten mellem torsdag/fredag d. 29. november kl. 3:05 – 4:00
Natten mellem fredag/lørdag d. 30. november kl. 2:40 – 4:00
Natten mellem torsdag/fredag d. 6. december kl. 2.10 – 2.55
Natten mellem torsdag/fredag d. 6. december kl. 2.55 – 4.00
Natten mellem fredag/lørdag d. 7. december kl. 3.10 – 4.00

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg