Kortfilmene måtte max. vare 3 min., og de skulle laves med samme teknik, som ‘Paranormal Activity’ blev lavet med. Dommerne af konkurrencen var UK distributøren Icon Home Entertainment samt instruktøren Oren Peli, som skulle udvælge 10 finalister ud af de mange deltagere.

Du kan se alle forslagene her: http://www.youtube.com/preparetobescared

De 10 finalister kommer alle med på Blu-ray udgivelsen af ‘Paranormal Activity’ i UK. 

Vinderen blev kort-filmen ‘Heebie Jeebies’, som Oren Peli har lavet en intro til – se vinderfilmen samt Oren Peli’s intro længere nede.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg